11 ārstniecības iestādes saņems naudu kredītu maksājumiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Saeima šodien atbalstīja valdības lēmumu novirzīt 5,7 miljonus eiro no Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē pāri palikušajiem līdzekļiem 11 ārstniecības iestāžu valsts galvoto aizdevumu saistību maksājumiem par 2015.gadu.

Lielākā summa nepieciešama Stradiņa slimnīcai – vairāk nekā divi miljoni eiro, kā arī Austrumu slimnīcai – 1,7 miljoni eiro.

Mazākas summas atvēlētas Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai,   slimnīcai "Ģintermuiža", Ludzas medicīnas centram, Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centram,  Aknīstes sihoneiroloģiskajai slimnīcai, Kuldīgas slimnīcai, bērnu psihoneiroloģiskajai slimnīcai "Ainaži", Strenču psihoneiroloģiskajai slimnīcai un Daugavpils psihoneiroloģiskajai slimnīcai.  

Kā jau ziņots, vairākās Latvijas slimnīcās uz atsevišķiem pakalpojumiem ir beigušās valsts apmaksātās kvotas, kā arī daudzu izmeklējumu veikšanai un pakalpojumu saņemšanai rindas izveidojušās līdz pat gada beigām. Latvijas lielākās slimnīcas sākotnēji valsts galvotā kredīta atmaksai šajā gadā paredzēto finansējumu novirzīs pacientu ārstēšanas un aprūpes uzlabošanai, kā arī tehnisko jautājumu risināšanai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti