Degvielas cenas Baltijas valstīs, izņemot benzīna cenu Tallinā, kāpj nedēļas laikā

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas palielinājās, izņemot benzīna cenu Tallinā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Rīgā, sekoja Tallina, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Arī dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, bet Tallinā un Viļņā litrs dīzeļdegvielas maksāja vienādi.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā palielinājās par 2,5% - līdz 1,654 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 3,7% - līdz 1,674 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā piektdien 95.markas benzīns maksāja 1,499 eiro par litru, kas ir par 2,4% vairāk nekā pirms nedēļas, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,9% - līdz 1,629 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,6% - līdz 1,649 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā palielinājās par 4,5% - līdz 1,629 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā saglabājās stabilas un maksāja attiecīgi 0,745 eiro un 0,68 eiro par litru. Tikmēr Viļņā piektdien autogāzes cena palielinājās par 3,1% - līdz 0,672 eiro par litru.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti