Liepājas teātra skatītāju balsojumā labākā izrāde – «Vārdiņš»

Jau kopš 2008. gada Liepājas teātrī izveidojusies tradīcija, kad skatītājiem sezonas izskaņā dota iespēja nobalsot par mīļākajiem un labākajiem aktieriem, kā arī izrādi. Par šīs sezonas veiksmīgāko Liepājas teātra izrādi skatītāji atzina režisora Dž. Dž. Džilindžera iestudēto izrādi "Vārdiņš", informēja teātrī.

Otro vietu skatītāju balsojumā ieguva šī paša režisora iestudējums "Līnenas skaistumkaraliene", bet trešo Matīsa Budovska veidotā izrāde "Dziesmu svētki".

Par labāko aktrisi tika atzīta Inese Kučinska, par labāko aktieri – Mārtiņš Kalita, par labāko aktrisi otrā plāna lomā – Everita Pjata-Gertnere, bet par labāko aktieri otrā plāna lomā – Kaspars Gods.

Kopumā 116. sezonas balsojumā tika iekļauti septiņi jauniestudējumi – tai skaitā izrāde "Līnenas skaistumkaraliene", kas tapa pagājušās sezonas izskaņā. Savukārt šīs sezonas pēdējais iestudējums "Grieķi" tiks iekļauts nākošā gada balsojumā.

21. jūnijā tiks pavēstīts profesionāļu vērtējumu par sezonu Latvijas teātros, kad nominācijas paziņos "Spēlmaņu nakts" žūrija, savukārt Liepājas teātra kolektīvs dosies atvaļinājumā, lai jau augustā priecētu skatītājus ar vairākiem pagalma koncertiem ciklā "Vasaras vakari Liepājas teātrī", kā arī atkal satiktos izrādē "Grieķi" 26. augustā, kad Liepājas teātrī plānota "Atvērtā teātra diena".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti