VIDEO: «Singapūras satīns» un Samanta Tīna radījuši dziesmu par sāpīgu mīlestību «Plāksteris»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Repa grupa “Singapūras satīns” ir izdevusi jaunu dziesmu "Plāksteris" no oktobra sākumā gaidāmā studijas albuma “Stonks”. Tā tapšanā piedalījusies arī dziedātāja Samanta Tīna, informēja mūziķu pārstāvji.

Dziesmas vēstījums ir par mīlestību un tās sāpēm, kuras šķietami var veldzēt “plāksteris”, skaidroja mūziķi: "Mūsuprāt, ar dziesmu var rezonēt jebkurš cilvēks, kurš piedzīvojis to sajūtu, kad pēc ilgstošākām attiecībām meklē mierinājumu, meklē patvērumu, meklē "plāksteri" savām brūcēm. Mēs meklējam kaut ko, kas aizvietos to vientulības sajūtu – adrenalīnu un kaisli, kas palīdzēs aizmirsties. Tad mēs uz īsu brīdi gūstam apmierinājumu un “plāksteri” aizmetam, aizmirstot, ka arī “plāksteriem” ir jūtas un viņi ir tādi paši cilvēki, kā mēs.”

Dziesmas autori ir Kārlis Zenne, Jānis Krīvēns un Toms Griģis, to producējuši TAIS, rolands če un DJ Rudd.

“Sadarboties ar Samantu gribējām jau sen un patiesībā negaidījām, ka viņa tik viegli un ātri piekritīs, jo tomēr ar mums ir kā ar bitēm – neko nevar zināt un nereāli stipri kožam. Krivenchy viņu jau bija labi iepazinis no "Balss maskā" laikiem, tāpēc Samanta ātri iejutās un piekrita mums ziedot savus eņģeļa vokālus, lai šo “gabalu” padarītu par pilnvērtīgu dziesmu!” par sadarbību ar Samantu Tīnu teica grupas dalībnieki.

"Ja man kāds pirms gada būtu teicis, ka man būs singls kopā ar "Singapūras satīnu", es noteikti to uztvertu kā labu joku.

Gads ir pagājis, tas ir noticis, un man pašai par pārsteigumu tas nav joks! "Singapūras satīns" ir mūsdienīga un aktuāla apvienība. Muzikālajā stilā un savas izpausmes veidā tā ir pilnīgi pretēja man, un tieši tas mani uzrunāja – iespēja apvienot šķietami neapvienojamo, lauzt stereotipus un radīt ko pilnīgi jaunu. Tas ir izdevies, un esmu ļoti gandarīta, ka piekritu būt daļa no [dziesmas] "Plāksteris"", par dalību dziesmā pastāstīja Samanta Tīna.

Dziesmas mūzikas video tapis sadarbībā ar studiju "Film Naked". Mūzikas klipa režisore ir Sin Popena, producente Ināra Šum, operators Ritvars Bluka. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti