VIDEO: Samantai Tīnai jauna dziesma par sievietes spēku «I'm The Woman»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

20. maijā dziedātāja Samanta Tīna kāps uz Eirovīzijas dziesmu konkursa skatuves, kur pārstāvēs Latviju ar dziesmu “The Moon Is Rising”, piedaloties otrajā pusfinālā ar 15. kārtas numuru, un cīnīsies par iespēju uzstāties arī Eirovīzijas finālā, kas notiks 22. maija vakarā. Tieši pirms lielā uznāciena dziedātāja nolēmusi klausītājiem nodot savu jauno dziesmu “I’m The Woman”, informēja dziedātājas pārstāvji.

“Tā kā pašlaik atrodos Roterdamā, domāju, ka tas būtu lieliski, ja es savā Eirovīzijas pusfināla dienā varētu izdot jaunu dziesmu, kas ir tieši par šādu pašu tēmu – par sievietes spēku – “I’m The Woman”,” atklāja Samanta Tīna.

Singls “I’m The Woman” tapis dziesmu rakstīšanas nometnē, kas sadarbībā ar “Latvijas Mūzikas attīstības biedrību/Latvijas Mūzikas eksports” 2020. gada rudenī tika organizēta speciāli Samantai Tīnai. Nometnes mērķis bija uzrakstīt spēcīgu, skanīgu un konkurētspējīgu dziesmu, ar ko Samanta Tīna varētu piedalīties Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā. Šajā divu dienu ilgajā nometnē tika ierakstītas vienpadsmit dziesmu demo versijas, no kurām par Eirovīzijas dziesmu tika izvēlēts singls “The Moon Is Rising”, savukārt dziesma “I’m The Woman” ierindojās dziedātājas TOP 3. “Visas nometnē tapušās dziesmas es sarindoju secībā, lai izvēlētos īsto Eirovīzijai, un šī dziesma pārliecinoši bija manā trijniekā. Tā tapa nometnes otrajā dienā, un pie tās strādāja Arnis Račinskis un Jānis Jačmenkins,” pastāstīja Samanta Tīna.

“Dziesmas stāsts ir kā plūstošs un dabīgs turpinājums manai Eirovīzijas dziesmai “The Moon Is Rising” – par sevis pieņemšanu un tā, ar ko atšķiramies cita no citas, savas unikalitātes pieņemšanu.

Mīlēt sevi, turēt galvu augšā un iet savu ceļu neatkarīgi no tā, ko par tevi domā apkārtējie. Mums katrai ir savi sapņi un mērķi, un vienīgā, kura var tos sasniegt vai arī nesasniegt, esi tu pati!

Esi nesatricināma! Galvu augšā un drosmīgi dodies īstenot savus sapņus!” mudina Samanta Tīna. Viņa atklāja, ka dziesmas teksta video veidojis viņas Eirovīzijas priekšnesuma TV režijas konsultants Juris Matuzelis jeb Pepe. Brīvajos brīžos Samanta Tīna turpina strādāt pie jauna materiāla un top arī albums.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti