Rīta Panorāma

Telefonintervija ar "KPV LV" Saeimas frakcijas priekšsēdētāju Māri Možvillo

Rīta Panorāma

Intervija ar fizika ekspertu, "FIZMIX" projekta vadītāju Raiti Streiču

Zoom intervija ar dziedātāju Anitu Intaiti

VIDEO: Dziedātāja Anita Intaite laiž klajā singlu «Paslēpes»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Dziedātāja Anita Intaite klausītāju vērtējumam nodevusi jaunu dziesmu “Paslēpes”, kam tapis arī videoklips, informē mūziķes pārstāvji.

“Man ir svarīgi ieklausīties sevī. Tur slēpjas mans spēks un mana brīvība. Arī dziesma “Paslēpes” ir par sevis sastapšanu. Par atvadām no pagātnes un visa vecā, kas vairs nekalpo par labu. Ieskatīties dziļi sevī un paskatīties acīs patiesībai – tas nav viegli! Tomēr, ja esi gana drosmīgs spert soļus pretī patiesībai, kļūsti brīvs un rodi iekšējo harmoniju,” par jauno skaņdarbu stāsta Anita Intaite.

Dziesmas “Paslēpes” teksta autore ir pati dziedātāja, savukārt videoklips tapis sadarbībā ar režisoru Raiti Jāni Raitumu, kurš videoklipā ir arī galvenās vīriešu lomas atveidotājs. “Domājot par dziesmas vizuālo vēstījumu, vēlējos, lai tas ir emocionāli piesātināts, patiess. Tā arī radās mans un Raita kopdarbs – dziesmas “Paslēpes” videoklips, kurā esam ne vien sapinuši savus stāstus, bet iekļāvuši arī galveno vēstījumu, ko vēlamies nodot klausītājam – nepazaudēt sevi un mirkli, kurā dzīvojam tieši tagad,” skaidro mūziķe.

Arī režisors Raitis Jānis Raitums uzsver veiksmīgo sadarbību ar mākslinieci: “Radot mākslu, man ir svarīgi būt atklātam, patiesam pret sevi, pat ievainojamam. Sastrādāties ar Anitu bija patiesi viegli, jo šajā ziņā esam ļoti līdzīgi, arī mūsu vērtības sakrīt. Anitai bija nepieciešams atbalstošs partneris, bet man – nepieciešamība radoši izpausties. Tā nu tas ir rezultējies dziesmas “Paslēpes” videoklipā.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti