«Very Cool People» piedāvā singlu «This Mess» un izziņo jaunu albumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Džezfanka grupa "Very Cool People" kopā ar pašmāju džeza dīvu Evilenu Protektori radījusi jaunu singlu "This Mess", kā arī piesaka savu sesto albumu "Caution! Contains Words!". Tas nāks klajā 11. aprīlī un tiks prezentēts koncertā Rīgā. 

"Jau kopš "Funkology" (2015. gada albums) laikiem vēlējāmies ar Evilenu ierakstīt vairākas oriģinālkompozīcijas nedaudz smagākā skanējumā, nekā ierasts dzirdēt mūsu kopdarbībā," stāsta miniorķestra vadītājs Elvijs Grafcovs. ""Fankoloģijas" laikā atklājām, ka viņa ir ne tikai lieliska džeza dziedātāja, bet apveltīta arī ar fantastisku roka balsi. Nolēmām to izmantot."

Albuma trešā singla "This Mess" videoklipa režisors un montētājs ir Valdis Krūmiņš. Pirms tam grupa jau laidusi klajā singlu "We Should Dance" kopā ar Kristīni Prauliņu, kā arī par īstenu radio hitu kļuvušo "Pa apli", kas tapis kopā ar Kristīni, kā arī reperi ansi un Edavārdi.

"Jaunā dziesma būtībā ir par to, ka nekas dzīvē nenotiek vienkārši tāpat," singla "This Mess" vēstījumu raksturo teksta autore Evilena. "Katrs sasniegums ir jāsasniedz. Ja sēdēsi dīvānā un gaidīsi brīnumus, tie notiks ar citiem cilvēkiem, jo tikai darbs sevi atpelna. Mēs paši veidojam savu dzīvi, tāpēc nav jēgas sūdzēties un raudāt - ir kaut kas jādara, un viss būs!"

Singla ierakstā piedalījās: Evilena Protektore (vokāls), Oskars Ozoliņš (trompete), Māris Jēkabsons (tenorsaksofons), Kristaps Lubovs (baritonsaksofons), Laura Rozenberga (trombons), Elvijs Grafcovs (ģitāra), Māris Vitkus (taustiņinstrumenti), Andris Kauliņš (taustiņinstrumenti), Valters Sprūdžs (bass) un Andris Buiķis (sitaminstrumenti).

Jaunā albuma "Caution! Contains Words!" prezentācija notiks 11. aprīlī pulksten 18.00 restorānā "Herbārijs", Dzirnavu ielā 67, jeb tirdzniecības centra "Galleria Riga" jumta terasē. Ieeja būs bez maksas, taču vietu skaits ir ļoti ierobežots, tādēļ ekskluzīvo prezentācijas ballīti varēs apmeklēt tikai tie pirmie 50 cilvēki, kas reģistrēsies grupas interneta mājaslapā verycoolpeople.org. Savukārt jauno albumu jau tagad iespējams pasūtīt grupas "Bandcamp" profilā .

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti