Ventspilī koncertēs Norvēģijas mūziķis Ērlends Eije un grupa «La Comitiva»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Koncertzāles “Latvija” sezonas izskaņā, 6. jūnijā, Ventspilī savu vienīgo koncertu Latvijā sniegs norvēģu mūziķis, komponists, dziedātājs Ērlends Eije (Erlend Øye) kopā ar grupu "La Comitiva" no Sicīlijas Itālijā, medijus informē koncertzāles pārstāvji.

Ērlendu Eiji klausītāji atpazīs kā pusi no norvēģu dueta “Kings Of Convenience”, daudzi – kā kolektīva “Whitest Boy Alive” dibinātāju un radošo dzinējspēku, vēl citi – pateicoties dalībai dažādos projektos, kā arī sadarbībai ar “Röyksopp”, Hosē Gonzalesu (José González) un virkni citu mūziķu.

Kopš pārcelšanās uz Sirakūzām Sicīlijā 2012. gadā Ērlends Eije galveno uzmanību velta muzicēšanai kopā ar vietējo kolektīvu “La Comitiva”. Pēdējo pāris gadu laikā šī muzikālā savienība ir koncertējusi daudzviet Eiropā, kā arī devusies vairākās turnejās pa Dienvidamerikas valstīm, uzstājoties Čīlē, Ekvadorā, Kolumbijā, Peru, Argentīnā, Brazīlijā un Urugvajā.

Ērlenda Eijes un viņa sicīliešu domubiedru “La Comitiva” koncerts Ventspilī būs norvēģa otrā atgriešanās Latvijā pēc teju 14 gadiem, kad “Kings Of Convenience” Rīgā sniedza līdz šim vienīgo koncertu Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti