Upmane-Holšteine, Goran Gora un «My Radiant You» rada «Dod pieci!» 2018. gada himnu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Gaidot labdarības maratonu "Dod pieci!", pirmatskaņojumu piedzīvojusi mūziķu Māras Upmanes-Holšteines, Goran Gora un grupas "My Radiant You" iedziedātā 2018. gada labdarības maratona oficiālā himna "Apskāvieni cik", informēja pasākuma organizatori.

Dziesmas vārdu un mūzikas autori ir Māra Upmane-Holšteine, Jānis Driksna un Rūdolfs Budze (DJ Rudd), kurš ir arī dziesmas producents. Dziesmas tapšanā piedalījies arī grupas "Triānas parks" basģitārists Kristaps Ērglis. 

"Kopā būšanas tēma ir ļoti jūtīga. Ir viens solis no mirkļa, kad es jūtos kā vislabākā mamma pasaulē, līdz brīdim, kad šķiet - man nekas neizdodas. Bērni ir konstants izaicinājums - pastāvīgs ir tikai tas, ka visu laiku kaut kas mainās. Pa vidu vēl nepieciešamība fiziski būt darbā, un nedrīkst aizmirst savas emocionālās vajadzības. Kā būt kopā pa īstam, nevis vienkārši blakus? Apskāviens ir kaut kas tik vienkāršs, bet neapstrīdami apskāviena brīdī jūs esat kopā. Un es ticu, ka vecākam tas ir tikpat būtisks kā mazajam ķiparam," par dziesmas tapšanu pastāstījusi Upmane-Holšteine.

"Dod pieci!" 2018

Laikā no 17. līdz 23.decembrim notiek sabiedrisko mediju labdarības akcija „Dod pieci”.

Šogad akcijā runājam par vajadzību veltīt vairāk kvalitatīva laika bērnam. 

Maratonā iegūtie līdzekļi caur labdarības organizāciju Ziedot.lv tiks novirzīti jaunas mācību sistēmas izveidei un ieviešanai vecākiem, kuru ģimenē ienāks bērns. Pirmo reizi maratona mērķi var atbalstīt arī ar „Ziedot.lv” dāvanu kartēm.

Viņa atzina, ka saprot šī gada labdarības maratona tēmas izraisīto diskusiju, jo arī  pati saskārusies ar apkārtējo neizpratni par vēlmi mācīties kļūt par labu mammu. Savukārt "My Radiant You" solists un četru bērnu tētis Jānis Driksna ir pārliecināts, ka stipras ģimenes ir nākotnes pamats.

Kopš 2016. gada labdarības maratona draugi, tautā populāri un mīlēti mūziķi, ik gadu dāvina "Pieci.lv" klausītājiem oficiālo "Dod pieci!" himnu, kas spilgti atspoguļo katra gada tematiku. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti