«U2» nāksies atlikt jauno albumu un turneju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Neraugoties uz paziņojumu par jaunā albuma iznākšanu un tai sekojošo koncertturneju 2014.gada nogalē, grupa „U2” saskārusies ar grūtībām un sākotnējie plāni būs jāpārceļ uz 2015.gadu, ziņo ārvalstu mediji, atsaucoties uz kāda anonīmu avotu sniegto informāciju.

Grupa „U2” spiesta mainīt plānus vairāku iemeslu dēļ, medijiem pavēstīja informators. Pirmkārt, mūziķiem vairs neesot brīva laika jaunā albuma ierakstam studijā. Otrkārt, jo vecāki kļūst grupas mūziķi, jo ilgāku laiku prasa ieraksts, lai radītu „maģiju”.

Izskatās, ka būs vajadzīgs ilgāks laiks, lai pabeigtu albumu, jo viņi kļūst vecāki, bet „U2” izcilā īpašība ir tas, ka pilns ieraksts vienmēr skan labāk nekā atsevišķu daļu summa,” pavēstīja avots. „Tā maģija, ko grupai vienmēr izdodas uztvert. To viņi aizvien vēl meklē.”

Iepriekš „U2” publiskoja dziesmu "Invisible", piedāvājot tās ierakstu pret ziedojumiem 24 stundas un līdzekļus novirzot labdarībai.

Aprakstot gaidāmo albumu, grupas līderis Bono izcēlis krautroka ietekmes.

Kamēr tas skan radio un pieejams tiešsaistē, tas nav īsts,” uzsvēra Bono. „”U2” albums nav pabeigts, kamēr nav nonācis veikalos.”

Grupa "U2" līdz šim izdevusi 12 albumus. Jaunākais no tiem - "No Line on the Horizon" iznācis 2009.gadā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti