«Summer Sound» izziņo pirmos māksliniekus - «Apocalyptica», «Mumiy Troll», «Musiqq»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Festivāls "LMT Summer Sound" izziņojis pirmos māksliniekus - šogad festivālā uzstāsies somu grandi "Apocalyptica", krievu grupa "Mumiy Troll", pašmāju mūziķi "Musiqq", Jānis Stībelis, "Pienvedēja piedzīvojumi", "Astro’n’out" ar DJ Rudd, kā arī citi.

Uz "Summer Sound" festivāla galvenās skatuves šovasar uzstāsies simfoniskā metāla mūziķi, čellu virtuozi "Apocalyptica" no Somijas. Grupa drīzumā klajā laidīs jaunu albumu.Kā uzsver festivāla rīkotāji, viens no šī gada programmas īpašajiem vārdiem būs populārā kaimiņzemes rokgrupa "Mumiy Troll", kas Latvijā atgriezīsies ar jaunu albumu, kā arī priecēs fanus ar saviem populārākajiem skaņdarbiem.

"LMT Summer Sound" festivālu plašā sastāvā pārstāvēs arī pašmāju muzikālās apvienības: uzstāsies grupa "Musiqq", kas nupat ieguvuši "Zelta mikrofonu" par hitu "Sekundes", ar savu jauno koncertprogrammu uzstāsies Jānis Stībelis, festivālā atgriezīsies viena no Latvijas pieredzējušakajām grupām "Pienvedēja piedzīvojumi", kā arī grupa "Astro’n’out" ar DJ Rudd. Tāpat starp festivāla māksliniekiem būs arī "Age of Stones", "Indygo", "Momend", "The Big Bluff", "Flame & The Rolltones" un "Super Besse" no Baltkrievijas.

Tuvākajā laikā "LMT Summer Sound" festivāla programma tiks papildināta ar citiem populāru mākslinieku vārdiem, kā arī ar jaunumiem saistībā ar festivāla teritoriju un izklaides zonām. Šogad festivāls piedāvās īpašu dienas programmu, kurā tiks atzīmēti Jūras svētki.

Kā vēstīts, piektais festivāls "LMT Summer Sound" Liepājā norisināsies 10. un 11.jūlijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti