Rokgrupa «Tornhill» laiž klajā divas jaunas dziesmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas rokgrupa “Tornhill” laidusi klajā divas jaunas dziesmas – “Ooh Baby Tell Me Something” un “John”, medijus informē grupas pārstāvji.

Dziesma “Ooh Baby Tell Me Something” vēsta par izbijušiem mīlniekiem. Vienai no pusēm jūtas ir padzisušas, un tā sākusi slepus satikties ar citiem, nenojaušot, ka bijušais mīlnieks visu zina un salauztās sirds neprātā jau kaļ atriebības plānus.

Dziesmai veidotā noskaņas animācija ir papildinājums dziesmas stāstam, kur īpaša uzmanība jāpievēršot skaņas efektiem video sākumā, norāda grupas pārstāvji.

Savukārt dziesmu “John” grupa raksturo kā “visaptverošu skatienu muļķīgā stāstā par vīrieti, kuru formāli dēvē par Jāni.”

Par grupu

Grupa “Tornhill” dibināta 2017. gadā. Tās dalībnieki ir Oskars Broks (vokālists), Arnolds Bušs (ģitārists), Rinalds Bušs (bundzinieks), Didzis Kikusts (basģitārists), Jānis Rubulis (ģitārists). Grupas dalībnieki nāk no Torņakalna un Mārupes, arī grupas mēģinājumi notiek Torņakalnā, tāpēc mūziķi nolēma savā nosaukumā izmantot improvizētu, netiešu šīs vietas nosaukumu un nonāca pie vārda “Tornhill”. Gadu pēc grupas dibināšanas klajā nāca tās debijas singls “It's Never Been Time to Be Me”. Otrais singls "Wake Up in a Lonely Room” iznāca vēl pēc gada. 2020. gads grupai sācies ar divu jaunu singlu izdošanu “Ooh Baby Tell Me Something” un “John”. Dziesmām šoreiz īpaši piedomāts pie grafiskā noformējuma – grupas vokālists tām radījis animācijas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti