Rīkos Vudstokas festivāla 50. gadadienas koncertus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Šā gada augustā Amerikas Savienotajās Valstīs notiks Vudstokas festivāla 50. gadadienas koncerti. Mūziķi to uzskata par iespēju padarīt labāku pasauli.

Organizētāji informēja, ka pasākums sāksies šā gada 16. augustā un pirmajā dienā uzstāsies daudzas pasaulslavenas grupas un solomākslinieki, tostarp  “The Killers”, Mailija Sairusa, Santana, Roberts Plants un Džons Fogertijs. Dalību pasākumā apstiprinājušas arī citas zvaigznes – “Jay-Z”, “Imagine Dragons” un daudzi citi.

“Es domāju, ka tie ir centieni padarīt pasauli labāku. Jūs to bieži nevarat novērot mūzikas festivālos, lai gan to bieži dzirdat dziesmās. Es uzdrošinos apgalvot, ka tas varētu būt brīdis, kad šī sajūta atjaunojas jaunākās paaudzes pārstāvjos un mūziķos. Arī visos māksliniekos,” sacīja mūziķis Džons Fogertijs.

Rīkotāji uzsvēra, ka Vudstoka bija ne tikai mūzikas festivāls, bet īpašas sajūtas un idejas, un mākslinieki šo garu centīsies atdzīvināt arī šogad.

Tikmēr ASV mediji informēja, ka augustā paredzēti arī citi pasākumi par godu jubilejai, un koncertus sarīkos arī tajā paša vietā, kur pirms 50 gadiem 22 mākslinieku uzstāšanos vēroja pusmiljons fanu. To uzskata par pasākumu, kas izmainīja rokenrola vēsturi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti