Rīgas Domā koncertēs Inese Galante un Sergejs Jēgers

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

11.decembrī pulksten 20.00 Rīgas Doma baznīcā notiks klasiskās un garīgās mūzikas koncerts “Ziemassvētku prelūdija”. Koncertā piedalīsies operdziedātāji Inese Galante un Sergejs Jēgers, komponists un ērģelnieks Aivars Kalējs, Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā, kā arī konkursa “Ineses Galantes talanti” laureāti, informēja koncerta rīkotāji.

Koncerts “Ziemassvētku prelūdija” būs Ineses Galantes pirmā uzstāšanās Latvijas skatītājiem pēdējā gada laikā. “Es ilgojos pēc Latvijas publikas siltuma, mūsu azartiskajām sarunām un esmu ļoti priecīga par to, ka pavisam drīz varēšu kāpt uz skatuves kopā ar saviem lieliskajiem kolēģiem un jaunajiem talantiem. Talantīgi mākslinieki, lieliska akustika, svētku rotājumi, brīnišķīga publika – mūs gaida neaizmirstams vakars, piepildīts ar mīlestību un burvīgu mūziku,” sacīja Inese Galante.

Galante izpildīs Bēthovena, Kačīni, Verdi un citu komponistu skaņdarbus, duetā ar kontrtenoru Sergeju Jēgeru dziedās itāļu komponista Pergolēzes kantāti "Stabat Mater" un citus skaņdarbus. Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris atskaņos pasaulē populārāko kristīgo dziedājumu “Klusa nakts, svēta nakts”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti