Reiks un reperis Kriss Kings prezentē singla «West Coast» videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

 

24. aprīļa rītā viens no grupas “Olas” dalībniekiem, tagad solomākslinieks Reiks sadarbībā ar amerikāņu izcelsmes reperi Krisu Kingu (Chris King) plašākai auditorijai prezentējis video singlam “West Coast”.

Singlam nosaukumā pievienots #MAMBADAY, kas nozīmē to, ka dziesma ir veltīta Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas “Lakers” zvaigznei Kobe Braientam, kurš pavisam nesen aizvadīja savu pēdējo spēli karjerā.

Dziesmas piedziedājums ietver sevī tekstu par to, ka, lai arī Kobe ir beidzis savu basketbolista karjeru, tomēr viņš visai pasaulei mūžīgi būs sirdīs un tiks uzskatīts par vienu no labākajiem spēlētājiem, kāds jebkad ir spēlējis, norāda mūziķi, atzīstot, ka dziesma ir salīdzinājums ar viņu pašu dzīvē noteikošo, jo, lai arī cik tālu viņi ietu un lai arī kādā virzienā, bet tomēr vienmēr viņu sirdis ir “mājās” – Kreisajā krastā.

Dziesmā piesaukts arī Guntars Račs, Dons un Renārs Zeltiņš.

Informācija par dueta "Olas" pašķiršanos, izskanēja šī gada martā, kad grupas dalībnieks Elfs publicēja muzikālu aicinājumu "Reik, lūdzu atgriezies", bet Reiks izplatīja muzikālu "Atbildi" Elfam un izdeva jauno solo dziesmu “Leģendas”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti