«Origo Summer Stage» jubilejas sezonu atklās «Rīgas ritmu» mākslinieki

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

2. jūlijā plkst. 18.00 ar mūzikas festivāla “Rīgas ritmi 2019” koncertu tiks atklāta “Origo Summer Stage” 10. jubilejas sezonas koncertprogramma.

Festivāla “Rīgas ritmi 2019” koncertā uz "Origo" vasaras skatuves kāps “Radio Trio” – Gabriēla Zvaigznīte, Madara Dzintara-Pluša un Katrīna Anna Vīgante. Koncertā uzstāsies arī džeza dīva Kristīna Kovaļova no Sanktpēterburgas. Pērn viņa plūca uzvaras laurus jauno izpildītāju konkursā “Riga Jazz Stage”. Kristīna dzimusi Ukrainā, ietekmējusies no ukraiņu kultūras un mūzikas un izpilda ne tikai pasaulslavenus džeza standartus, bet arī pati savu mūziku. Māksliniece uzstāsies kopā ar Viktoru Ritovu, Rihardu Gobu, Andri Grunti un Arti Orubu.

“Tā kā šis ir “Origo Summer Stage” jubilejas gads, esam izveidojuši pavisam īpašu muzikālo programmu, lai ko sirdij tuvu varētu dzirdēt ikviens. Jauniešiem un progresīvākas mūzikas cienītājiem noteikti patiks neparastais projekts “3Live Project”, kur klasisko mūzikas instrumentu spēle apvienojas ar dīdžeja meistarību. Savukārt interesantā latviešu džezroka grupa “FunCOOLio” kopā ar franču saksofonistu izveidojuši muzikālo performanci, kas pārsteigs pat vispieredzējušākos mūzikas mīļus. Tradicionālā “Saulkrasti Jazz” programma jau kļuvusi par “Origo Summer Stage” vizītkarti un ar jaunajiem un meistarīgajiem džeza mūziķiem no ASV un Meksikas klausītājus priecēs arī šogad, bet augustu iesāksim ar itāļu popfestivālu. “Origo Summer Stage” noslēgumā esam sarūpējuši uzstāšanos, kas vienaldzīgu neatstās nevienu, - Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra koncertu pilnā sastāvā,” stāsta tirdzniecības centra “Origo” vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti