Līga Rīdere piedāvā jaunu dziesmu un video «Tu neesi viens»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Līga Rīdere piedāvā jaunu dziesmu un video “Tu neesi viens”. Dziesmas "dzīvais" ieraksts tapis kultūras pilī "Ziemeļblāzma", tas iemūžināts arī dziesmas video.

„Dziesma "Tu neesi viens" tapusi sadarbībā ar grupas "Age Of Stones" ģitāristu Valtu Jakuboviču, kurš pirms kāda laika man atsūtīja muzikālu dziesmas panta uzmetumu un jautāja, vai varu to papildināt ar tekstu un melodiju. Tajā brīdī atrados Rīgā un gaidīju mēģinājumu. Man bija mirklis dzejošanai par to, ko redzēju sev apkārt, – tukšas ielas. Tā kā nāku no laukiem, vienatne man nav sveša, un klusums nav nemaz tik kluss, gluži pretēji, ja rūpīgi ieklausās, tad tas ir ļoti skaļš un pilns dzīvības. Man patīk tas, kā daba skan, kā tā elpo un rosās,” par dziesmas tapšanu stāsta Līga.

Dziesmas "dzīvajā" ierakstā, kā arī video piedalās Kristaps Krievkalns (taustiņinstrumenti), Ēriks Upenieks (ģitāra), Gundars Lintiņš (sitaminstrumenti), Raitis Keišs (basa ģitāra), bet video režisors ir Juris Ludženieks.

"Esmu ļoti priecīga, ka turpinās mana sadarbība ar Kristapu Krievkalnu, kurš nepaguris iedvesmo mani  radīt mūziku tā, kā es to jūtu. Kristaps manus dziesmu demo uzspodrina līdz realitātei. Pavisam drīz kopā ar viņu un citiem puišiem tiksimies uz Rīgas svētku skatuves, kur pirmo reizi izskanēs manu oriģināldziesmu jeb, kā es saku, "Neizdotā albuma" prezentācijas koncerts," turpina Līga.

Tuvākā Līgas Rīderes publiskā  uzstāšanās paredzēta krasmalā 17. augustā plkst. 16.00 Rīgas svētku ietvaros.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti