Liepājas teātris Ziemassvētku laikā piedāvās koncertu «Apvij rokas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Liepājas teātris gatavojas savam tradicionālajam svētku koncertam, piedāvājot skatītājiem pavadīt svētku laiku teātrī un apmeklējot koncertu "Apvij rokas".

"Tuvojas Ziemassvētki, un teātri pārņems šo svētku noskaņa no ieejas līdz skatuvei. Septiņu gadu laikā Liepājas teātris ar Ziemassvētku koncerta programmu un tā formu ir iekarojis liepājnieku uzticību un mīlestību. Šis fakts uzliek atbildību. Mēs zinām, ka no mums gaida pārsteigumu, un mūsu mērķis šī gada koncertam ir kvalitāte pēc formas un mīlestība pēc satura. Mēs šajā pasaulē esam tik dažādi! Ir svarīgi iemācīties vienam otru pieņemt tādus, kādi esam, bet pāri visam ir savas sirds dziedināšana patiesai mīlestībai, patiesai cieņai un patiesai līdzjūtībai. Padarīt mūsu sirdis tīras - tādas, kādas tās bija, ierodoties šajā pasaulē," saka koncerta režisors Herberts Laukšteins.

Liepājas kamerorķestra spēlētās mūzikas pavadībā dziedās aktieri Agnese Jēkabsone, Everita Pjata, Inese Kučinska, Sigita Jevgļevska, Edgars Pujāts, Viktors Ellers, Rolands Beķeris, Kaspars Kārkliņš un Sandis Pēcis.

Koncerta programmu sastādījuši Herberts Laukšteins, Normunds Kalniņš un Rasa Bugavičute. Koncertā skanēs ne tikai Ziemassvētku, bet arī citas skaistas latviešu un ārzemju komponistu dziesmas latviešu valodā. Koncertu papildinās arī skatītāju atmiņas un stāsti par Ziemassvētkiem, kurus ikviens tika aicināts iesūtīt Liepājas teātrim.

Par tērpiem gādā Liene Rolšteina, koncerta gaismu mākslinieks ir Mārtiņš Feldmanis, aktieriem programmu sagatavot palīdz vokālā pedagoģe Ieva Dreimane.

Kopumā notiks 12 koncerti, no kuriem pirmais izskanēs 16.decembrī.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti