Lielkoncertā «Fono Cēsis» - «Skyforger», «Aurora», «Pērkons»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Cēsu pilsētas svētku laikā piektdien un sestdien, 24. un 25.jūlijā, norisināsies lielkoncerts "Fono Cēsis 2015". Kā norāda "Fono Cēsis" rīkotāji, lielkoncerts gan nav iepriekš notikušā festivāla "Fonofest" turpinātājs.

"Fono Cēsis 2015" pārstāvis Lauris Sildniks stāsta, ka pirms pāris gadiem tika pārtraukta festivāla "Fonofest" darbība, tāpēc "Fono Cēsis" rīkotāji pozicionē kā "Fonofest" atdzimšanu, tikai citā formātā.

"Fono Cēsis" mērķis ir kļūt par jaunu vasaras tradīciju, aizvietojot to "tukšumu", ko atstāja festivāls "Fonofest". "Pēc "Fonofest" atcelšanas bija skaidrs, ka būs grūti nosēdēt mierā. Radās doma par lielkoncertu, kas norisinās Cēsu svētku laikā. Aizvadītajā gadā sadarbībā ar Cēsu domi sev pierādījām, ka šis koncepts var būt gana grandiozs, tāpēc ar nepacietību jau domājam par šo un nākamajiem gadiem," norāda Lauris Sildniks.

Sadarbībā ar Cēsu pilsētas domi un "Fonoklubu" pilsētas svētku lielkoncertā "Fono Cēsis 2015" uzstāsies 13 grupas un divi dīdžeji. Koncerts ir bez maksas, tie norisināsies gan "Fonoklubā", gan Līvu laukumā, gan pirmo reizi arī Cēsu Pils parkā.

24.jūlija vakarā Cēsu Pils parkā uzstāsies grupa "Skyforger", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Laime pilnīga", "Momend", "Elephants From Neptune" (Igaunija). Savukārt 25.jūlijā pils parkā muzicēs grupa "Pērkons", "Dzelzs vilka Jauno Jāņu orķestris", Roberts Gobziņš un "Resnie putni", "Aurora", "Oranžās brīvdienas", "All Day Long" un citi.

Pasākumi paralēli norisināsies arī "Fonoklubā", kur par muzikālo noformējumu pirmajā dienā gādās dīdžeji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti