Latvijas Mūzikas akadēmija noslēgusi infrastruktūras modernizācijas projektu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Noslēdzies Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (JVLMA) projekts infrastruktūras modernizēšanai radošo industriju studiju programmās, medijus informēja JVLMA pārstāvji.

Projekta mērķis bija nodrošināt kvalitatīvu un mūsdienu prasībām atbilstošu studiju vidi radošo industriju studiju programmās.

Projektā modernizētas profesionālās bakalaura studiju programmas “Diriģēšana”, “Instrumentālā mūzika”, “Kompozīcija”, “Horeogrāfija”, “Mūzikas vēsture un teorija”, “Vokālā mūzika”, un “Mūzikas un skatuves māksla”, kā arī akadēmiskā maģistra studiju programma “Mūzika”, profesionālā maģistra studiju programma “Mūzikas un skatuves māksla” un akadēmiskā doktora studiju programma “Muzikoloģija”.

JVLMA informēja, ka no 2017. līdz 2019. gadam akadēmija iegādājusies mūzikas instrumentus un skaņu režijas aprīkojumu. Zinātniskais pētniecības centrs ticis aprīkots ar datortehniku, digitalizācijas tehniku, audio un video ierakstu sistēmām, kā arī aprīkojumu konferenču un semināru organizēšanai. Ar mobilo elektroencefalogrāfu, tehnoloģijām neirofunkcionālo datu reģistrēšanai un apstrādei, datortehniku un programmatūru aprīkots sistemātiskās muzikoloģijas un mūzikas psiholoģijas kabinets. Savukārt mācību telpām nodrošināta dažāda datortehnika un audiovizuālā tehnika. JVLMA Lielajā zālē uzstādīta koncertsarīkojumu papildapgaismojuma tehnika. Ticis modernizēts JVLMA pirmās pieturas punkts un veikts remonts mācību telpās, kā arī atjaunota un aprīkota Sporta zāle, pielāgojot to deju un horeogrāfijas nodarbībām.

Projekta kopējais finansējums bijis 527 412,22 eiro. No tā 448 300,39 eiro bijuši ERAF finansējums, savukārt 79 111,83 eiro nākuši no valsts budžeta.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti