Latvijā uzstāsies mūziķis Igors Kavalera ar projektu «Mixhell»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Liepājā, kultūras centrā “Wise”, 22. februārī uzstāsies projekts “Mixhell”, kuru veido pasaulslavenais bundzinieks Igors Kavalera (Igor Cavalera) un Laima Leitona (Laima Leyton), izpildot alternatīvo, elektronisko deju mūziku, medijus informē organizatori.

Plašākai publikai Igora Kavaleras vārds ir zināms saistībā ar “trash” metāla grupu “Sepultura”, kuru viņš 1984. gadā dibināja kopā ar brāli Maksu Kavaleru. Vēlāk, 2008. gadā, abi brāļi izveidoja projektu “Cavalera Conspiracy”. Laikā starp abām grupām, ap 2005. gadu, Igors uzsāka uzstāties kā DJ kopā ar Laimu Leitonu, multimediju mākslinieci un mūzikas producenti. Abi mākslinieki ir pāris ne vien uz skatuves kā projekts “Mixhell”, bet arī dzīvē – kopā audzinot savus piecus bērnus.

Projektā “Mixhell” mākslinieki dažādus elektroniskās mūzikas stilus, kā tehno, “industrial” un “acid house” krusto ar rokmūziku un metālmūziku. “Mixhell” priekšnesumā saplūst akustiski un elektroniski radītā mūzika – izmantojot savas zināšanas un spējas, Igors priekšnesumu papildina ar bungu spēli. Projekts ir sadarbojies ar Džo Godardu (Joe Goddard) no grupas “Hot Chip” un Mutado Pintado no “Paranoid London” un citiem, Liepājā uzstāsies kā duets.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti