Laists klajā veltījums aizgājušajiem grupas «Linga» mūziķiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Mūziķi Gints Cālītis un Ronalds Briežkalns laiduši klajā veltījuma dziesmu tai saulē aizgājušajiem grupas "Linga" mūziķiem – Edgaram Ķauķim un Gvido Lingam. Jaunais singls ir kaverversija grupas "Linga" dziesmai "Pamestie" un tam tapis arī videoklips, informēja mūziķu pārstāvji.

"Pamestie" nav jāuztver kā tiešs veltījums minētajiem mūziķiem, jo arī dziesmas jaunajā versijā vispārīgi vēstīts par likteņa varā pamestajiem un režisors Reinis Janulis video filmēja ASV un Meksikā.

"Ceļojot pa dažādām zemēm, esam pamanījuši, ka katrā sabiedrībā ir novērojama vienaldzība pret līdzcilvēkiem," saka Gints Cālītis. "Daudziem neinteresē, kas notiek ar citu dzīvi, ko viņi dara, ar ko aizraujas un kā tērē savu lielāko bagātību – laiku. Bieži vien, ja laikus "nesniedzam roku", tad pazaudējam arī sev tuvos."

"Kāds mūs šeit ir atsūtījis, lai ikviens varētu veikt kādu patiesībā ļoti svarīgu uzdevumu," par dziesmas un klipa ideju turpina Ronalds Briežkalns. "Piemēram, satikt kādu sev svarīgu cilvēku biežāk un pajautāt, kā viņam patiesībā sokas."

Gints Cālītis ir dziedātājs un ģitārists, kurš arī pats darbojies grupā "Linga" kopā ar tēvu Armandu Cālīti. Ar segvārdu Floyds viņš piedalījās TV šovā "Talantu fabrikas muzikālais teātris", bet pēcāk nodibināja savu rokgrupu "F..K Popularity", kurā spēlēja arī Ronalds. Pēcāk Gints pievērsās skaņu cilpu mākslai un kļuva par Loopmaster. Viņš piedalījās arī TV šovā "OKartes skatuve", kur dibināja grupu "Zvaigžņu zagļi". Arī tajā līdzdarbojās Ronalds Briežkalns, kurš zināms gan kā godalgots bundzinieks, gan kā mūzikas producents un grupas "Nowhere in Space" dalībnieks. Abi ik pa laikam sastrādājas jau vairāk nekā desmit gadus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti