Krastmalā skanēs Rīgas svētku lielkoncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Sestdienas, 15.augusta, vakarā 11.novembra krastmalā norisināsies Rīgas pilsētas svētku lielkoncerts "Rīgas sirds".

Koncertā piedalīsies tādi zināmi mūziķi, kā, piemēram, Aija Andrejeva, Andris Ērglis, Ingus Ulmanis un vairāki citi. Koncerta noslēgumā paredzēta arī svinīga uguņošana.

Par programmu vairāk stāsta koncerta mākslinieciskais vadītājs un diriģents Romāns Vanags: "Šovakar pulksten deviņos Daugavas krastmalā notiks lielais svētku koncerts, kas sauksies "Rīgas sirds". Šoreiz šis koncerts īpaši tiek veltīts Rīgas ostai, kura svin 815 gadus, un arī mūzika ir piemērota tieši šīm svinībām."

"Būtībā mūzika balstās uz vairākiem vaļiem. Divi no tiem, protams, ir latviešu populārā mūzika un pasaules populārā mūzika. Tur ir daudzi mūsu ļoti iecienīti mākslinieki, Kristapa Krievkalna grupa un orķestris, koris "Ave Sol". Dziedātāji - var teikt, viss Latvijas patreizējais popmūzikas zieds. Pašās beigās, protams, skanēs mūzika, kas pagājušajā gadā jau tika pārbaudīta Pasaules koru olimpiādes laikā - "We are the world". Tas ir simboliski, jo mēs esam ļoti nozīmīga pasaules daļa. Kopā ar visiem solistiem skanēs šī dziesma noslēgumā un pāraugs uguņošanas mūzikā," norāda Romāns Vanags.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti