Rīta Panorāma

Intervija ar Valsts kancelejas direktoru Jāni Citskovski

Rīta Panorāma

Latvijas Nacionālā opera un balets simtajā sezonā piedāvās daudzveidīgu programmu

8. septembrī Dailes teātrī notiks vērienīgs koncertšovs "Sweet fifty"

Ivars Pētersons atzīmēs 50. jubileju ar vērienīgu koncertšovu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Dailes teātra Lielajā zālē 8. septembrī notiks vērienīgs koncertšovs “Sweet Fifty”, ko rīko Ivars Pētersons, atzīmējot savu 50 gadu jubileju.

“Es priecājos par to, ka es varu darīt to, kas man vislabāk patīk. Es varu dziedāt, es varu būt uz skatuves. To es novērtēju visvairāk. Tā ir dāvana sev, jo esmu uz skatuves jau 30 gadus, tā kā būs arī tāda radošā jubileja,” Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta Panorāma” saka Ivars Pētersons, atzīmējot, ka nav nekā tāda, ko viņš dzimšanas dienā vēlētos saņemt.

Koncertā tiks izpildītas populāras un klausītāju iemīļotas pagājušā gadsimta piecdesmito un sešdesmito gadu dziesmas, sākot no liriskām mīlas balādēm līdz pat rokenrola klasikai.

Koncertam būs divas daļas. Pirmajā daļā grupai “Petersons Band” pievienosies stīgu orķestris Raimonda Ozola vadībā,  dāmu vokālais trio "Diamond voices", pianists Gints Žilinskis un virtuozais ģitārists Ingus Feldmanis. Tiks izpildīti dueti ar Mariju Naumovu, Laimi Rācenāju un Linitu.

Koncerta otro daļu kuplinās vokālais kvartets "Harmony 4 Riga", Jelgavas bigbenda pūtēju kvartets, rokenrola deju grupa "Ķengurroks", "Latvian Blues Band" līderis Jānis "Bux" Bukovskis un viesmākslinieki no Zviedrijas - Nina Jedevina Jonsone un izcilais rokenrola dziedātājs un pianists Pers-Eriks Jonsons.

Koncertā būs nopērkams arī Ivara Pētersona jaunākais albums.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti