«Fontaine» festivālam apvienosies grupas «The Hobos» un «Līvi»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

14. un 15.augustā Liepājā norisināsies festivāls "Fontaine Festival". Šogad gaidāmi vairāki īpaši koncerti un mūzikas grupu apvienošanās - koncertus sniegs grupas "The Hobos" un "Līvi".

Liepājā desmito gadu notiekošais "Fontaine Festival" divās dienās uz divām skatuvēm piedāvās vairāk nekā 13 mūzikas apvienību koncertus, tajā skaitā divu labi zināmu Latvijas rokgrupu apvienošanos.

Festivālā uzstāsies "Charles Burton’s Blues Band" no ASV, "D’Troit" no Dānijas, "John E. Vistic Experience" no Lielbritānijas, pašmāju "Dzelzs vilks", "Inokentijs Mārpls", "The Velvet Supernova", "Triana Park", "Rebel Riot", festivāla saimnieka Luija Fonteina grupa "Starlight Searchers", "Opus Pro", "Dead Rats", "The Big Bluff". Festivālā notiks arī poproka grupas "The Hobos" koncerts un leģendārās Liepājas grupas "Līvi" uzstāšanās.

Rudenī Rīgas koncertzālē "Palladium" notiks oficiālais grupas "The Hobos" apvienošanās koncerts, savukārt "Līvi" "Fontaine" festivālam sagatavojuši koncertu ar vairāku bijušo grupas dalībnieku piedalīšanos, kuri pēdējā laikā nav spēlējuši kopā sen vai pat nekad.

"Fontaine Festival" norisināsies 14. un 15.augustā Liepājas klubā "Fontaine Palace", kā arī tā āra terasē "Acropolis" un brīvdabas koncertzālē "Gypsy Camp". "Fontaine Festival" programma pieejama festivāla mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti