Festivāls «Zemlika» arī šogad sola ražīgu kultūras progammu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Oktobra nogalē Latvijas mazākajā pilsētā Durbē jau ceturto reizi notiks mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāls “Zemlika”. Šogad festivāls norisināsies 24. un 25. oktobrī.

Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šogad festivālā būs gan mūzikas un teātra notikumi, gan jauno mediju māksla, gan vizuālo komunikāciju un kino notikumi.

Festivāla apmeklētājiem, īpaši bērniem un jauniešiem, būs iespēja piedalīties mūzikas meistardarbnīcās. Festivāla otrajā dienā notiks zemnieku, amatnieku un godprātīgu un videi draudzīgu pārstrādātāju ražojumu tirdziņš, savukārt Durbes skolā tiks ierīkots oficiālais festivāla restorāns, kur būs nobaudāmi lielākoties tikai Durbes novadā saražotie labumi.

Šogad festivāla "Zemlika" apmeklētājus ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs 17 dažādi mūziķu kolektīvi - no ģitārmūzikas līdz mūsdienu akadēmiskajai mūzikai, no folkmūzikas līdz elektroniskajai deju mūzikai.

Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šogad festivāla “Zemlika” norises vietas Durbē būs vairākas – Durbes kultūras nams, Ata Kronvalda skolas vēsturiskā ēka, Ata Kronvalda Durbes vidusskola, Durbes muzejs, Durbes luterāņu baznīca un citas.

Biļešu tirdzniecība tiks uzsākta līdz ar pirmo festivāla “Zemlika” dalībnieku izziņošanu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti