Festivālā «Summertime» muzicēs Gorans Bregovičs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Festivālā "Summertime - aicina Ineses Galante" 15.augustā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē uzstāsies harizmātiskais serbu izcelsmes mākslinieks Gorans Bregovičs, kurš muzicēs kopā ar savu "Kāzu un bēru orķestri".

"Esmu novērojusi, ka latvieši Bregoviču mīl. Viņš ir izcils un pasaulē novērtēts komponists, ar savu īpatnējo humora izjūtu un ekspresivitāti. Ne velti Bregovičs ir kļuvis par kinomūzikas ikonu un vienu no slavenākajiem Balkānu mūzikas pārstāvjiem. Arī mani viņš ir apbūris ar savu talantu, savienojot netradicionālus mūzikas stilus, no pareizticīgo baznīcas dziedājumiem līdz pat ebreju vijīgajām melodijām. Gorana mūzika ir īsts baudījums tiem, kam patīk adrenalīns un pilnīga atslēgšanās no visa apkārt notiekošā. Tieši tādēļ koncertu esam iecerējuši piektdienā, kad ikviens varēs ļauties festivāla muzikālajām dzīrēm," stāsta Inese Galante.

Festivāla rīkotāji, norāda, ka sākotnēji paredzētais māsu Labeku koncerts notiks nākamgad. Iegādātās biļetes uz festivāla "Summertime - aicina Inese Galante" 15.augustā iepriekš paredzēto māsu Labeku koncertu ir derīgas ieejai Gorana Bregoviča koncertā. Biļetes var arī nodot atpakaļ.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti