Edavārdi piedāvā koncertu «Tiešraide no galvaskausa»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Latviešu repa izpildītājs Edavārdi kopā ar grupu "De Temps" un reperi Abru piedāvā koncertu „Tiešraide no  galvaskausa”, kas ir radīts internetā esošajiem klausītājiem un skatītājiem.

Kopā ar grupu "De Temps" Edavārdi ar Abru izpilda gan zināmas, gan pagaidām vēl neizlaistas kompozīcijas. Koncerta formāts ļauj par apmeklētāju kļūt jebkuram klausītājam neatkarīgi no tā, vai viņš atrodas savā guļamistabā, darbā vai ārpus Latvijas. Par skaņas ierakstu parūpējās Andris Jeziks un Andris Balodis, audio apstrādi veica Dmitrijs Tarasovs, savukārt video filmēšanu un montāžu veica Toms Rings.

„Internets ir vienmēr bijis galvenais un praktiski vienīgais medijs, kurā es un citi man līdzīgi izpildītāji var izplatīt savus darbus un sasniegt klausītāju ausis. „Tiešraide no galvaskausa” ir sava veida nodeva un veltījums vispasaules tīklam, kā arī visiem tiem, kuri dažādu apstākļu dēļ nevar tikt uz koncertiem. Šoreiz pasākums ir pats atnācis pie viņiem,” – tā Edavārdi par koncertu

Jau vēstīts, ka šogad Edavārdi ir izdevis minialbumu „Galvaskauss”, iesildījis Gacho „Spēka tūres” koncertus Rīgā un citās Latvijas pilsētās, kāpis uz skatuves Lielajā ģildē oratorijā „Rīgas laiki”, piedalījies "Radio 5" organizētajā reperu cīņā „Pieliec punktu” un brīvrunas cīņā „Ghetto Games”, uzstājies neskaitāmos pasākumos, tai skaitā festivālā „Studentu paradīze”.

Grupa "De Temps" gada sākumā izdevusi minialbumu „En Temps” un vasarā kopā ar plašu viesmākslinieku sastāvu, kuru vidū bija arī Edavārdi un Abra, uzstājusies festivālos „Pagalms”, „Rock Up” un „Ezīšfests”. Abra šogad ir piedalījies „Ghetto Games” brīvrunas cīņā, izcīnījis uzvaru "Ūsu" brīvrunu kausā, kā arī uzstājies dažāda veida un izmēru pasākumos, piemēram, hiphopa vakarā “Melno Cepurīšu Balerijā” ar grupu "Augša" un 11. novembra krastmalā Rīgas svētkos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti