Edavārdi aicina uz koncertu, solot tā norises vietu atklāt stundu pirms sākuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Latviešu hiphop izpildītājs Edavārdi kopā ar grupu “De Temps” un “Abru “piedāvā noslēgt gadu ar koncertu, kurš notiks 27. decembrī, plkst. 21. Pasākuma norises vieta un ieejas maksa tiks atklāta stundu pirms koncerta sākuma, informē rīkotāji

Lai nenokavētu koncerta informācijas paziņošanu, Edavārdi aicina sekot jaunumiem viņa mājaslapā, kā arī izpildītāju sociālajos profilos.

„2015. gads gan man, gan arī "De Temps" bija ļoti aktīvs. Šogad esmu izdarījis praktiski visu, izņemot uzorganizējis pavasarī izdotā albuma „Galvaskauss” prezentāciju. Koncerts 27. decembrī būs gan pienācīga prezentācija, gan arī adekvāts ražīga gada nobeigums. Gan es, gan "De temps", gan "Abra" - koncerta īpašais goda viesis - šogad esam labi pastrādājuši, un nav labāks veids, kā to nosvinēt, kā vienīgi normāli, es atvainojos, nomočījot  karstu stafu,” par koncertu saka Edavārdi.

Šogad Edavārdi ir izdevis mini-albumu „Galvaskauss”, iesildījis Gacho „Spēka tūres” koncertus Rīgā un citās Latvijas pilsētās, kāpis uz skatuves Lielajā ģildē orotorijā „Rīgas laiki”, piedalījies Latvijas Radio 5 - pieci.lv organizētajā reperu cīņā „Pieliec punktu” un „Ghetto games” brīvrunu cīņā, uzstājās neskaitāmos pasākumos, tai skaitā festivālā "Studentu paradīze".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti