«Dzeguzītei» jauna koncertprogramma - «Lidojums ar gaisa balonu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Bērnu popgrupa "Dzeguzīte" prezentē jauno koncertprogrammu "Lidojums ar gaisa balonu" un jaunās dziesmas ar dzejnieces Liānas Langas vārdiem, solot dzīvespriecīgu koncertu ar jaunāko un arī jau pieredzējušo dzeguzēnu piedalīšanos.

"Lidojums ar gaisa balonu" tiks izdots arī CD ierakstā nākamā gada sākumā.

Latvijas radio bērnu ansambļa 'Dzeguzīte' jaunā koncertprogramma pelēkajā ziemas vakarā sanākušos pacels virs smagās mākoņu segas un aicinās lidot gaisa balonā. Mazie dziedātāji izpildīs 15 maestro Raimonda Paula komponētās dziesmas ar Guntara Rača vārdiem, stāsta popgrupas ilggadējā vadītāja Daila Martinsone. Tāpat arī vecākie dzeguzēni kopā ar mazajiem pirmo reizi klausītājiem dziedās kompozīcijas ar Liānas Langas dzeju par tārpiņiem-apķēriņiem, ko izdziedāt neesot nemaz tik viegli pat pieaugušajiem, stāsta grupas vokālā skolotāja Zigda Martinsone.

Popgrupa "Dzeguzīti" vairāk nekā 40 gadu laikā izaudzinājusi daudzas paaudzes, un komponists Raimonds Pauls arī vienmēr bijis ansamblim uzticīgs. Pauls "Dzeguzīti" sauc par pirmo skolu, kurā mazie gūst zināšanas visai dzīvei. Savukārt jaunā koncertprogramma sniegšot ļoti atšķirīgas sajūtas vienā vakarā, turklāt šoreiz vairāk piestrādāts arī pie kustībām.

Kopā ar "Dzeguzīti" dzīvespriecīgajās dziesmās pacelties gaisa balonā šovakar varēs koncerta apmeklētāji Latvijas Radio studijā."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti