Rīta Panorāma

Intervija ar Saeimas deputātu (Saskaņa) Andreju Klementjevu

Rīta Panorāma

Izskanēs koncerts "LNSO klaviertrio. Vīnes kafejnīca"

Duets "Violin Diivas" izdod savu pirmo dziesmu "Dod spēku nesalūzt"

Duets «Violin Diivas» izdod savu pirmo oriģināldziesmu «Dod spēku nesalūzt»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Duets "Violin Diivas", kurā apvienojušās multiinstrumentālistes Inese Fedorovska un Lelde Zaržecka, līdz šim uzstājies ar meditatīvās mūzikas koncertiem un izglītojošiem projektiem, bet nu nāk klajā ar savu pirmo oriģināldziesmu, informē mūziķu pārstāvji.

Vairāk par dziesmas ideju stāsta "Violin Diivas": "Mūsu pirmās dziesmas izdošanu gaidījām ar nepacietību, jo ietvērām tajā ļoti personīgus pārdzīvojumus. Iedziļinoties dzīves notikumos, kurus labprāt gribētos atstāt pagātnē, mēģinājām skatīties uz sāpēm caur izpratni un cerību. Leldes gadījumā tas ir bērniņš, kurš nolēma neierasties šajā pasaulē, savukārt Inesei tās ir piedzīvotās sāpes ikdienā, ko izraisa Laimas slimība. Tomēr šobrīd mūsu pieredzes šķiet sīkumainas uz tā fona, kas jāpiedzīvo tādām pašām sievietēm Ukrainā – jāpavada naktis putekļos bumbu patvērumā vai jāšķērso robeža, nezinot, kas sagaidīs tās otrā pusē.

Vēlamies, lai šī dziesma dziedē, uzmundrina, lai dod spēku nesalūzt!"

Dziesmas mūzikas, vārdu autores ir Lelde Zaržecka un Inese Fedorovska, dziesmas aranžiju veidoja Agnese Rozniece, mikss un masters – Reinis Kārkliņš, producents – Pēteris Lunde, skaņu ieraksta režisors Jānis Aišpurs. Dziesmai tapis arī teksta video, kura centrā ir vizualizētas dziesmas autores un atspoguļotas viņu emocijas. Radošajā komandā piedalījās operators Mārtiņš Cēsnieks, fotogrāfe Aleksandra Vdovenko, stiliste Elizabete Džeina Rubene, grima māksliniece Dace Kļaviņa.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti