Dikļu pilī šovasar notiks otrais Mūzikas mini festivāls

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

27.jūnijā Dikļu pilī norisināsies otrais pils Mūzikas mini festivāls. Šogad festivālā uzstāties grupa "Astro’n’out", "Momend", mūziķis Goran Gora, "Stūrī zēvele", Mntha un grupa "The Sound Poets" ar sava jaunā albuma prezentāciju.

Festivāla apmeklētājiem būs iespēja noklausīties "The Sound Poets" jaunā albuma "Pulsē" hītus. Kā vēstīts, pašmāju poproka apvienība aprīlī laida klajā savu jauno singlu "Skats no augšas" no gaidāmā albuma.

Grupa "Astro’n’out" festivālā izpildīs vasaras koncertprogrammu un "Astro’Electro Acoustic" kompozīcijas - labi zināmu grupas dziesmu elektroniskās un akustiskās aranžijas, kas tapušas sadarbībā ar producentu "DJ Rudd".

Festivālā savas jaunākās kompozīcijas izpildīs mūziķis Goran Gora. Kā ziņots, pērn klajā nāca dziesminieka pirmais albums latviešu valodā "Mosties".

Uz Dikļu pils Mūzikas mini festivāla skatuves kāps "indie/acoustic" mūzikas stila pārstāvji grupa "Momend", kas plaši koncertējusi Baltijas valstīs, kā arī Zviedrijā. Jau ziņots, ka 2014.gada rudenī klajā nāca gurpas "Momend" otrais albums "Spirals", kas tika nominēts Latvijas mūzikas balvai "Zelta mikrofons" kategorijā "Labākais "indie" albums".

Festivāla dalībnieku vidū būs arī jaunie izpildītāji "Stūrī zēvele" un ekstravagantā māksliniece Mntha. Grupa "Stūrī zēvele" pērn klajā laida savu debijas albumu "Labrīt", savukārt dziedātāja Mntha (Marija Mickeviča) 2015.gada sākumā kļuva par Latvijas Televīzijas konkursa "Supernova" pārsteigumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti