«DaGamba» sniedz sešus koncertus Itālijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Grupa "DaGamba" sniegusi sešus koncertus ikgadējā festivālā "Artisti in Piazza" tālijas pilsētā Pennabilli. Grupas mūziķi bija patīkami pārsteigti par publikas neviltoto sajūsmu un ovācijām, kuras saņēma pēc katra koncerta, lsm.lv pavēstīja grupas pārstāve Jeļena Avižeņa.

Kā norāda Avižena, grupas "DaGamba" koncerti festivālā bija īpaši apmeklēti, jo Itālija ir akadēmiskās mūzikas šūpulis. Īpašu uzmanību izpelnījusies grupas versija par Antonio Vivaldi "Gadalaiku" tēmām, ko Latvijā varēs dzirdēt "Vivaldi Rocks" rudens tūres ietvaros. 

Grupu pēc festivāla uzaicināta piedalīties vienā no populārākajiem televīzijas šoviem "Italia's Got Talent”.

Festivāls "Artisti in Piazza" notika jau 20 reizi.Kopumā festivālu ik gadu apmeklē ap 40 000 cilvēku.

"“Gadalaiki” ir slavenākais Vivaldi darbs. Mēs to izpildām tā, kā tas nekad vēl nav skanējis. Tas nav vienkārši, jo orģinālā “Gadalaiki” ir rakstīti vijolei,” stāsta Valters Pūce, kuram Vivaldi "Gadalaiki" patika jau bērnībā.

Jau vēstīts, ka grupa "DaGamba" šogad uzstāsies ar septiņiem koncertiem Latvijā – 2. septembrī Dzintaru koncertzālē Jūrmalā; 18. septembrī koncertzālē “Gors” Rēzeknē;  1. oktobrī Vidzemes koncertzālē Cēsīs; 15. oktobrī koncertzālē “Jūras vārti” Ventspilī; 28. oktobrī Jelgavas kultūras centrā; 5. novembrī koncertzālē “Lielais dzintars” Liepājā un 12. novembrī  koncertzālē „Palladium” Rīgā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti