«Crow Mother» laiž klajā singlu «Gray Wolf» no jaunā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem un 5 mēnešiem.

Rokgrupa "Crow Mother" laidusi klajā jaunu singlu "Gray Wolf", kas sniedz ieskatu grupas otrajā albumā, kas pašlaik ir tapšanas procesā un nāks klājā nākamgad.

Dziesmas "Gray Wolf" skanējums veidots liriskās noskaņās. Dziesma, atainota kā vilka cīņa par pārējo bara biedru uzticību, stāsta par cerību un savas vietas iekarošanu dzīvē.

Crow Mother - Gray Wolf
00:00 / 04:39
Lejuplādēt

"Ikvienam cilvēkam viens no lielākajiem izaicinājumiem ir spēt atrast savu līdzcilvēku loku, kurā viņš justos iederīgs un pieņemts tieši tāds, kāds viņš ir. Gluži kā vilki - mēs nevaram būt vieni šajā dzīvē, mēs pastāvīgi cenšamies atrast savu īsto "baru". Tāpēc nonākt tādā draugu un tuvinieku lokā, kurā viens otram palīdz sasniegt iecerēto, pārvarēt grūtības un baudīt dzīves labākos mirkļus, ir liels izaicinājums, kura piepildīšanai dažkārt var tikt veltīta visa dzīve," par dziesmu stāsta tās autors, "Crow Mother" solists Edijs Jurēvics.

"Gray Wolf" ieraksts tapis "KS Records" studijā, to miksējis un māsterējis Kārlis Šteinmanis.

Grupa "Crow Mother" izveidota 2012.gada vidū. Tajā muzicē  Edijs Jurēvics (vokāls), Jānis Andžāns (ģitāra), Edgars Briedis (bass) un Mārtiņš Vilšķērsts (bungas). 2014. gada sākumā grupa izdeva debijas albumu "Changes".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti