Bruknas muižā notiks tradicionālais labdarības koncerts «Uzcel savu baznīcu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Bruknas muižā nu jau par tradīciju kļuvis labdarības lielkoncerts „Uzcel savu baznīcu”. Arī svētdien ziedotājiem būs iespēja baudīt gan mūziku, gan arī iesaistīties radošajās darbnīcās. Pasākuma galvenais mērķis ir atbalstīt Bruknas baznīcas celtniecību. 

Bruknas muižas pārstāve Anete Kalniņa Latvijas Radio pastāstīja, ka, sākot no pulksten trijiem, būs dažādas darbnīcas Bruknas muižā un apkārtnē.

„Piemēram, būs ļoti kolosālais podnieks Ēvalds Vasiļevskis no podnieku skolas Latgalē. Būs arī "Skrīveru saldējums", kur cilvēkus mācīs, kā taisīt saldējumu. Un Bruknas muiža vien jau ir apskatīšanas vērta, un visa šī apkārtne, kur var vienkārši cilvēki atbraukt un sajust kaut kādu pilnīgi absolūtu mieru un pabaudīt dabu. Bet pats koncerts sāksies pulksten piecos, un piedalīsies mūziķi- Renārs Kaupers, Igo, Aija Andrejeva un vēl ļoti liels skaits mūziķu. Cilvēkiem vajadzētu līdzi paņemt, visticamāk, sedziņas, jo pats koncerts notiks Bruknas muižas sakņu dārzā,” stāstīja Kalniņa.

Bruknas muižā ir izveidota  rehabilitācijas vietu, kur iespēja atrast jaunu dzīvi tiek dota dažādās atkarībās pazudušiem ļaudīm. Reiz izpostītā Bruknas muiža šodien pārsteidz ar sakoptām ēkām un ļoti gleznainu apkārtni, kuru savām rokām, meklējot ceļu pie sevis paša, sakopuši atkarībās nonākušie ļaudis.

Bruknas muižas kungu māja atrodas Bauskas novada Dāviņu pagastā Iecavas upes krastā. Muižas kungu māja celta 18.gadsimtā. Kopš 2001.gada Bruknas muižā darbojas sabiedriska organizācija "Kalna svētību kopiena".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti