Baltkrievijas duets «Super Besse» izdod dziesmu un aicina uz koncertu Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Baltkrievijas duets “Super Besse” laiž klajā jaunu dziesmu “Ozhog” (apdegums) no trešā studijas albuma “Un Rêve”, kas nāks klajā 13. martā, un aicina uz koncertu Rīgā, medijus informē izdevēji no “I Love You Records”.

"No visām albuma dziesmām “Ozhog” ir tuvākā klasiskajam postpanka skanējumam, tomēr ar mūsdienīgu elektroniku un neierastām perkusijām izskaņā. Strādāt ar šo dziesmu bija ļoti patīkami, bet vēl jo patīkamāk ir to spēlēt koncertā. Es teiktu, ka šī ir viena no labākajām dziesmām albumā," stāsta “Super Besse” dziedātājs un ģitārists Maksims Kuļša.

Lai gan “Super Besse” trešais studijas ieraksts “Un Rêve” nāks klajā 13. martā, tā pirmizrāde jau notikusi 26. februārī Klermonferānā, Francijā. Albuma prezentācijas koncerts Rīgā notiks 20. martā klubā “One One”.

Ieraksta izdevēji uzsver, ka jaunā albuma “Super Besse” skanējums atšķiras no iepriekšējiem ierakstiem, “sapludinot zemas frekvences tehno bītus, drosmīgu basa līniju, nervozu ģitāru un attālinātu vokālu.

Teksti krievu valodā skar eksistenciālas tēmas – pašidentifikāciju un pārdomas par pastāvēšanu mūsu mazajā pasaulē.

Tomēr, pat nezinot krievu valodu, klausītājs sajutīs brīdinošu vēstījumu, pateicoties trauksmainajiem deju ritmiem.”

Albums “Un Rêve” ir ieskaņots Berlīnē un Minskā. Tāpat kā iepriekšējos “Super Besse” studijas ierakstus “63610*” (2015) and “La Nuit*” (2017), to izdod Latvijas apgāds “I Love You Records”.

Pēc albuma izdošanas “Super Besse” gatavojas doties turnejā pa Eiropu, Krieviju un Latīņameriku.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti