Atjaunota latviešu aktuālās popmūzikas izlase «100% svaigs»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Pēc astoņu gadu pauzes atjaunota latviešu aktuālās popmūzikas izlase "100% svaigs".

Savulaik populārā latviešu aktuālo dziesmu CD izlase "100% svaigs" tika izdota divas reizes gadā - no 2002. līdz 2006.gadam, kad nāca klajā sērijas pēdējais izdevums Nr. 10. Kopš tā laika sērija vairs netika izdota.

Kā informē kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvji, laikā, kad mainījušās mūzikas klausīšanās un iegūšanas paradumi, sērija atkal ir atjaunota. Izlase Nr. 11 no 30.decembra ir pieejama mūzikas lejupielādes portālā "Doremi.lv", savukārt no 1.janvāra izlase būs pieejama arī "Spotify", "Deezer" un "iTunes" lietotājiem. CD versija netiek plānota.

Jaunajā "100% svaigs Nr.11" izlasē ir apkopotas pavisam 30 dažādu latviešu izpildītāju dziesmas, kas 2014.gadā guvušas labu radiostaciju atbalstu, kā arī ir pieprasītas mūzikas klubos un dažādos pasākumos. Albumā iekļautas arī pavisam jaunas un tikai šomēnes publicētas dziesmas, starp kurām arī Olgas Rajeckas jaunais hits "Šonakt klusums Tavā logā", Ivo Fomina "Nekas jau nebeidzas", Martas Ritovas "Es tevi aizvedīšu", Nikolaja Puzikova "Viens vienīgs vārds" un grupas "Jauns mēness" dziesmas "Ai, jel manu vieglu prātu" remikss.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti