«Astro’n’out» akustiskajai tūrei pievienosies koklētāja Laima Jansone

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Kā ziņots iepriekš, 12.,13. un 14.februārī Rēzeknē, Liepājā un Jūrmalā izskanēs grupas "Astro’n’out" un DJ Rudd mini koncerttūre "Astro’ Electro Acoustic 2.0". Koncertos skanēs labākās "Astro'n'out" dziesmas neierastos aranžējumos, kā arī klausītāji gūs pirmo ieskatu grupas jaunā albuma materiālā. Grupai uz skatuves pievienosies tās ilggadējais draugs un producents DJ Rudd, kā arī izcilā latviešu koklētāja Laima Jansone.

"Ar Laimu sanāca iepazīties tuvāk, kopīgi veidojot priekšnesumu "Eņģeļi pār Latviju" koncertam. Tam gatavojoties, sajutu, ka, neskatoties uz dažādajiem pārstāvētajiem mūzikas laukiem, mēs sajūtiski dalām līdzīgas vērtības kā dzīvē, tā mūzikā. Laima vienmēr uzrunājusi ar savu dabiskumu, gaišumu, bet galvenais - mūs visus ļoti iedvesmo viņas unikālā kokles spēle, atmosfēra, kādu viņa spēj uzburt ar vienu instrumentu, un uzdrīkstēšanās pludināt žanrus," stāsta grupas dalībniece Māra Upmane-Holšteine.

""Astro’ Electro Acoustic 2.0" ir koncerti, kuros mēs vēlamies kāpt ārā no komforta zonas un ļauties muzikāliem ekperimentiem. Tādēļ arī uzrunājām Laimu mums pievienoties un esam ļoti priecīgi un pagodināti, ka viņa ir piekritusi," norāda Māra Upmane-Holšteine.

Kā ziņots, "Astro’n’out" koncerti notiks 12.februārī Latgales vēsniecībā "Gors" Rēzeknē, 13.februārī koncertzālē "Lielais dzintars" Liepājā un 14.februārī Dzintaru koncertzālē Jūrmalā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti