Ārvalstu mūziķi sociālās saziņas vietnēs izvieto mājas koncertierakstus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Daudzi pazīstami šovbiznesa pārstāvji sociālās saziņas vietnēs izvietojuši savus mājas koncertierakstus. Mūziķi un aktieri šādā veidā cenšas uzmundrināt fanus, kuriem koronavīrusa epidēmijas dēļ liegta iespēja apmeklēt publiskus pasākumus.

Slavenās britu rokgrupas “Coldplay” dalībnieks Kriss Martins savās mājās Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā sarīkoja 30 minūšu garu koncertu, kura laikā tiešsaistē komunicēja ar atbalstītājiem un izpildīja populārākos hitus pēc viņu pieprasījuma. Improvizētajā mājas koncertā izskanēja arī grupas vizītkarte – dziesma “Viva La Vida”.

Mūziķa ideja iedvesmoja  citus, un viņa piemēram drīz sekoja amerikāņu dziedātājs Džons Ledžends. Halātā tērpies, mākslinieks spēlēja klavieres un dziedāja, savukārt viņa sieva – modele un pavārgrāmatu autore Krisija Teigena, asistēja, sēžot uz klavierēm.

Savu dzīvesbiedru – jaunzēlandiešu dziedātāju Kītu Urbanu atbalstīja arī slavenā aktrise Nikola Kidmena. Koncerta garums bija 32 minūtes, un tā laikā Kidmena piebalsoja vīram.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti