Rīta Panorāma

Valentīndienas koncerts – Holivudas mīlas stāsti

Rīta Panorāma

Teodora Bļugera viedoklis pirms gaidāmās spēles

Sevi pesaka jauns dāmu trio "The Chocolates"

Ar draisku dziesmu sevi piesaka grupa «The Chocolates»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ar draisku dziesmu "Ai, ai, ai" sevi pieteikusi meiteņu grupa "The Chocolates". Grupas dalībnieces Lelde Zaržecka, Inese Fedorovska un Arta Abaroniņa pazīstamas jau sen - mūzika viņas savedusi kopā jau skolā.

 

Tagad paralēli darbam dažādos Latvijas un starptautiskajos orķestros, projektā "Latvijas skolas soma", pedagoģijai un darbam kopīgajā mūzikas pasākumu organizēšanas uzņēmumā mūziķes vēlas pamēģinātu ko jaunu arī neakadēmiskās mūzikas lauciņā.

"Tādēļ ir tapusi grupa "The Chocolates" jeb "Šokolādes", jo meiteņu uzskats par to, kādai jābūt labai mūzikai, trāpīgi salīdzināms ar Šveices šokolādi - mūzikai jābūt tikpat kvalitatīvai un smalki apstrādātai, bet, galvenais - tai jābūt garšīgai un kārdinošai," nosaukumu raksturo grupas meitenes.

Grupas debijas dziesma "Ai, ai, ai" ir par mīlestību, kaisli un tuvību. "Pavisam viegla un ar nelielu humora devu, jautra un saulaina, dziesma atgādina par to, cik patiesībā attiecības un dzīve ir vienkārša," pauž grupas dalībnieces.

Dziesmas mūziku sacerējis Jānis Ķirsis ar grupu, bet vārdus - Ķirsis un Abaroniņa. Dziesmu producējis komponists Ķirsis, videoversiju veidojuši Filips un Fricis Zaržecki.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti