Rīta Panorāma

Grupas "Opus Pro" dziesma "Esi līdzās man"

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

Samanta Tīna izdod albumu "Vēstule Tev" un dodas koncerttūrē

Samanta Tīna izdod albumu «Vēstule tev» un dodas koncerttūrē

Dziedātāja Samanta Tīna desmit gadus pēc debijas albuma publicēšanas izdod savu otro albumu "Vēstule tev", kas veidojies kā dziļi personisks stāsts. Līdz ar albuma izdošanu Samanta Tīna dosies koncerttūrē un viesosies sešās pilsētās, uzstājoties pilīs un koncertu norises vietās ar īpašu sajūtu, informēja dziedātājas pārstāvji.

"Albums "Vēstule tev" ir par pašizaugsmi, par cīņu pašam ar sevi, par sievišķību, par kāpumiem, kritumiem, par ticību. Tas ir sevis pieņemšanas, sevis iepazīšanas ceļojums. Ar tituldziesmu "Vēstule tev", kas tapa ceļojuma laikā uz Indiju, aizsākās doma, ka šis albums ir vajadzīgs, jo man ir, ko teikt, man ir daudz, ar ko dalīties, man ir, ko stāstīt. Šis albums "Vēstule tev" ir kā vēstule pašam sev. Albuma koncerttūrē, kas veidota ar iespēju man būt tuvu ar skatītājiem īpašā gaisotnē, būs iespēja kopā doties manā pieredzes ceļojumā no dziesmas uz dziesmu un to, kur esmu nonākusi šobrīd. Man ir patiess prieks, ka albums tapa ļoti organiski. Arī veidojot koncertprogrammu, izvēloties dziesmu secību, to nebija grūti izdarīt, jo dziesmas kopā tiešām veido stāstu kā grāmatu ar vairākām nodaļām – ievads, kāpinājums, ir sarežģījumi, tad ir atrisinājums un izskaņa. Ceļa atrašana pie sevis – tas ir šis albums," stāstīja Samanta Tīna.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albumā ir astoņas dziesmas, tostarp līdz šim izdotās "Femme Fatale", "Vēstule tev", "Atdevu visu tev", "Nav par vēlu", kas tapusi sadarbībā ar Grafomānu, bet četras no tām ir pavisam jaunas un iepriekš nedzirdētas. Viena no dziesmām ir sadarbībā ar Maestro Raimondu Paulu, kas iepriekš dzirdēta tikai kā instrumentāls pavadījums 1991. filmā "Depresija".  Albuma pēdējā dziesma "Mahā mantra" ir dziļa, attīroša, pacilājoša, meditatīva mantra, kas tapusi sadarbībā ar Rihardu Zaļupi. Albuma producenti ir Ingars Viļums un Samanta Tīna.

"Es ļoti ceru, ka, albumam nonākot pie klausītājiem, arī viņi varēs izdzīvot transformējošu ceļojumu caur savām dzīves situācijām, paņemt kaut daļiņu no tā sava spēka celšanai un pateikt sev – esmu šeit, es sevi mīlu, un manī ir milzīgs spēks, kas ir mana ticība sev," atklāja Samanta Tīna.

Koncertu datumi:

21.10. – Jaunmoku pils, Tukums

27.10. – The Art Ranch "Dukuri", Cēsis

28.10. – Cesvaines pils, Cesvaine ("Leģendu nakts" programmā)

03.11. – Kultūras nams "Wiktorija", Liepāja

09.12. – Koncertzāle "Kļaviņš Piano", Kuldīga

26.12. – "Amoralle Level Up", Rīga

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti