Nacionālās operas un baleta sezonu noslēgs ar Verdi un Pučīni melodijām

Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB) sezonu noslēgs 20. un 21. jūnijā ar Rīgas Operas festivāla galā koncertiem, kas notiks Jelgavā un Rīgā. Abi koncerti notiks Mārtiņa Ozoliņa muzikālajā vadībā un Elitas Bukovskas režijā, informēja LNOB pārstāvji.

Turpinot pērn aizsākto tradīciju, viens no Rīgas Operas festivāla galā koncertiem norisināsies brīvdabas koncertzālē "Mītava" Jelgavā, kur Džuzepes Verdi, Džakomo Pučīni, Gaetāno Doniceti un citu komponistu skaistākās melodijas interpretēs solisti Dana Bramane, Inga Šļubovska, Jūlija Vasiļjeva, Andris Ludvigs, Jānis Apeinis, kā arī gruzīnu baritons Zurabs Nakeuri un Latvijas Nacionālās operas orķestris. Koncertu vadīs Liene Jakovļeva.

Rīgas Operas festivāla galā koncertā 21. jūnijā Latvijas Nacionālajā operā piedalīsies viesmākslinieki – turku tenors Murats Karahans (Murat Karahan) un konkursa "Operalia" specbalvas "CulturArte" laureāts, tenors Arnolds Rutkovskis (Arnold Rutkowski) no Polijas, latviešu basbaritons Egils Siliņš un Latvijas Nacionālās operas solisti Dana Bramane, Inga Šļubovska, Jūlija Vasiļjeva, Dainis Kalnačs un Jānis Apeinis, kā arī Latvijas Nacionālās operas orķestris un koris.

Rīgas Operas festivāla koncerts Rīgā
Rīgas Operas festivāla koncerts Rīgā

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti