Rīta Panorāma

Zelenskis: Krievijas un Ukrainas frontē izveidojies strupceļš

Rīta Panorāma

Notiks konkurss "Labākais skolu ēdinātājs Latvijā"

Losandželosā pasniedz "Grammy" mūzikas balvas

Dziedātāja Teilore Svifta uzstāda rekordu, saņemot ceturto «Grammy» par gada labāko albumu

ASV Rietumkrasta pilsētā Losandželosā pasniegtas prestižās "Grammy" mūzikas balvas. Tas ir viens no lielākajiem un prestižākajiem mūzikas industrijas notikumiem. Ceremonijā laurus plūca dziedātāja Teilore Svifta, kas par albumu "Midnights" saņēma savu ceturto godalgu šajā kategorijā, tādejādi iegūstot līdz šim lielāko "Grammy" balvu skaitu par gada labāko albumu.

Iepriekš viņas vārds ierindojās starp tādiem māksliniekiem kā Frenks Sinatra, Stīvijs Vonderss un Pols Saimons, kuri sava mūža laikā par albumiem saņēmuši trīs "Grammy". Kopā Teilorei Sviftai piešķirtas 13 "Grammy" balvas.

"66. Grammy" apbalvošanas ceremonijā par labāko dziesmu atzīta Billijas Eilišas "What was I made for", kas ir pērnā gada kases grāvēja filmas "Bārbija" tituldziesma. Par gada ierakstu kļuvis Mailijas Sairusas dziesma "Flowers", par labāko jauno mākslinieku nosaukta Viktorija Monē, labākais roka albums ticis grupai "Paramore" par ierakstu "This is Why", par labākās alternatīvās mūzikas albumu kļuvis grupas "boygenius" ieraksts "The Record". Kategorijā "Labākais R&B albums" "Grammy" ieguva Viktorija Monē par ierakstu "Jaguar II", savukārt labākā repa albuma godu saņēmis Killer Mike par ierakstu "Michael". 

Dažādu mūzikas stilu labākie dziedātāji un albumi kopumā apbalvoti 94 kategorijās. Visas nominācijas un apbalvojumus var apskatīt šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti