Izdots Ilzes Aizsilas romāns latgaliskās noskaņās «Mīlas kastings»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Apgādā "Zvaigzne ABC" izdots Ilzes Aizsilas romantiski humoristiskais romāns “Mīlas kastings”, informēja izdevēji.

Romāna galvenie varoņi ir no Vācijas atgriezies latviešu puisis Ivo un Dagdas iedzimtā – māksliniece Kamene, pie kuras Ivo īrē istabu. Atgriešanās dzimtenē izrādās sarežģītāka, nekā Ivo domājis, sadzīves un personiskās problēmas tā vien rodas uz katra soļa. Brīvā un radošā Kamene, savukārt, mēģina savdabīgā veidā risināt attiecības ar savu draugu un vīriešu dzimumu vispār – un Ivo pret paša gribu tiek ierauts arī šajā virpuļdejā.

Autore Ilze Aizsila romānā runā par atdalīšanos no vecākiem un izlidošanu no ģimenes drošā patvēruma, sava ceļa meklējumiem un sava “es” atrašanu.

Ilze Aizsila (1982) ikdienā darbojas sabiedrisko attiecību jomā, bet līdz ar Rakstnieku savienības Literārās akadēmijas prozas meistardarbnīcas pabeigšanu ir aktīvi aizsācies autores radošais ceļš. Iznākuši divi darbi: debijas romāns “Dzīvot naktij” (kopā ar Indru Ēķi-Začesti, “Latvijas Mediji”) un pasaka “Teiksma par Babīti”, kas izdota ar Babītes novada pašvaldības atbalstu. Romāns “Mīlas kastings” ir viens no apgāda "Zvaigzne ABC" rīkotā romānu konkursa laureātiem.

Grāmatas vāku rotā Ilzes Krastiņas glezna “Kamene”, ko vākam adaptējusi Vita Lēnerte. Tā radīta tieši “Mīlas kastingam” un teksta veidā sastopama arī grāmatas lappusēs.

Pieejama arī e-grāmata.

Ilze Aizsila "Mīlas kastings"
Ilze Aizsila "Mīlas kastings"

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti