«Par dīvainākajām kāzām, kādas jelkad pieredzētas» – iznāk romāns «Varžu princis»

Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā Danutas Butrimas "Vakara romāna" sērijas grāmatu "Varžu princis", informēja izdevniecībā.

Sērijā iznāk jaunākie latviešu autoru, "Vakara Romāna" konkursa laureātu, darbi. Konkursa mērķis ir veicināt latviešu oriģinālliteratūras tapšanu, izdodot aktuālas, mākslinieciski augstvērtīgas, interesantas un vizuāli pievilcīgas grāmatas. Sērijā reizi mēnesī iznāk grāmatas par mīlestību un naidu, sarežģītām attiecībām, noziegumiem, ar neparedzētiem sižeta pavērsieniem, stāsta izdevēji.

"Dodoties uz labākās draudzenes kāzām, Karlīnai sanāk nepatīkams starpgadījums veikala stāvlaukumā. Ierodoties muižā, kur plānotas svinības un arī pirmskāzu ballīte, viņai tieši pie kājām nokrīt smaga vāze, bet tajā pašā vakarā bārā atklājas, ka vīrietis, ar kuru viņa sastrīdējusies par autovadīšanas niansēm, arī ir viens no kāzu viesiem, un tas vēl ir tikai pats sākums dīvainākajām kāzām, kādas jelkad pieredzētas," teikts romāna aprakstā.

"Spraigs, dinamisks stāsts par kādām kāzām, kurās nekas nav tā, kā izskatās pirmajā mirklī. Intriga tiek saglabāta līdz pat pēdējam teikumam.

Varoņus un notikumus ieraudzīju, stāstam noticēju. Rakstnieces vārdu, Danuta Butrima, prātā paturēju, jo zinu, ka gribēšu lasīt vēl kādu autores darbu," vērtē grāmatu blogere Meldra Gailāne.

Danuta Butrima (1968) ir diplomēta bioloģijas un vides zinātņu speciāliste. Vairāku gadu garumā savas profesionālās zināšanas un prasmes izmantojusi pedagoģiskajā darbā, šobrīd tās liek lietā vides veselības jomā. Tekstveides iemaņas izmanto radoši, rakstot ne tikai veselīgai dzīves videi veltītus darbus, bet arī lugas un romānus. Par līdzsvaru starp rakstīt gribēšanu un varēšanu pateicas studijām Literārajā Akadēmijā. "Varžu princis" ir autores sestais romāns, godalgots "Vakara romāna" konkursā.

Vāku māksliniece Nataļja Kugajevska.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti