Rīkos labdarības koncertu Rīgas Sāpju Dievmātes baznīcas atbalstam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Sestdien, 30. novembrī, plkst.16.00 notiks ikgadējais labdarības koncerts "Mīlestības pieskāriens”, veltīts Rīgas Sāpju Dievmātes baznīcas atbalstam.

Rīgas Sāpju Dievmātes baznīcas atbalstam
00:00 / 01:00
Lejuplādēt

Blakus prezidenta pilij esošā baznīca ir izcils 18. gadsimta kultūras piemineklis, iekļauts UNESCO kultūras mantojuma sarakstā. To pamatīgi skāris laika zobs, bet ar ziedotāju un draudzes atbalstu dievnams lēnām un neatlaidīgi tiek atjaunots.

Koncerts ir kā uzmanības pievēršana un pateicība visiem, kas atbalsta baznīcas remontu. Šoreiz tas pirmo reizi notiks Svētā Pētera baznīcā, jo mazā Sāpju Dievmātes baznīca kļuvusi par šauru daudzajiem šī koncerta apmeklētājiem.

"Baznīcai patlaban ir jumts uzlikts, ārpuse arī restaurēta, un patlaban, tas ir tas sāpīgākais, ir pamatu nostiprināšana. Tas ir vajadzīgs baznīcai, lai viņa vairākus gadsimtus turētos tālāk. Pasākums varbūt nav tik daudz, lai savāktu 400 000 [eiro], bet, lai atspoguļotu līdzšinējos atbalstītu, piesaistītu klāt. Palīdzēt var visādi - var ar lūgšanām, var ar kokmateriāliem," stāstīja koncerta producents Lūkass Mairis Marcinkevičs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti