Iespēja ielūkoties «Lielā dzintara» aizkulisēs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Koncertzāle "Lielais dzintars" novembrī atzīmē savu jubileju un aicina apmeklēt koncertzāles bezmaksas atvērto durvju dienu ekskursijas 19.novembrī.

Atvērto durvju dienas laikā interesentiem bez maksas būs iespēja iepazīt “Lielā dzintara” koncertu telpas gida pavadībā, kā arī uzzināt interesantus faktus par ēkas tapšanu, plašajām tehniskajām iespējām un piedāvājumu, kā arī pirmo aizvadīto gadu.

“Atsaucoties uz liepājnieku un pilsētas viesu pieprasījumu, atvērto durvju diena koncertzālē tiek rīkota jau ceturto reizi, taču šoreiz tā būs unikāla iespēja iejusties mūziķu ādā un pat ieskatīties “Lielā dzintara” aizkulisēs.

„Aicinām visus, kas vēl nav pabijuši jaunajā koncertzālē vai to iepazinuši tikai daļēji, izmantot šo iespēju, pieteikties savlaicīgi un pavadīt aizraujošu un izzinošu dienu “Lielajā dzintarā”,” stāsta koncertzāles sabiedrisko attiecību vadītāja Elizabete Hartmane.         

Bezmaksas ekskursijas pa “Lielā dzintara” koncertzālēm un publiskajām telpām šajā dienā notiks līdz 30 cilvēku lielās grupās. Katras ekskursijas sākums – apaļā stundā. Pirmās ekskursijas sākums pulksten 10, pēdējās ekskursijas sākums pulksten 19. Pieteikšanās norit klātienē “Lielā dzintara” informācijas centrā, Radio ielā 8, vai zvanot pa tālruni 634 24555.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti