Festivāla «Lampa» VIDEO: Radio renesanse un futūristisks ieskats nākotnē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Sarunu festivālā "Lampa" 29. jūnijā norisinājās Latvijas Radio diskusija „Radio renesanse?! Futūristisks ieskats radio nākotnē”.

Par jauno mediju patērētāju paradumiem mūsdienu informācijas laikmetā ir runāts daudz. Tie paģērē transformāciju arī tradicionālajos medijos, tostarp radio. Vai lineārais radio ir dzīvotspējīgs? Kādu saturu patērēsim, un cik tālu medijam ir jāmainās, lai izpatiktu klausītājam? 

Atbildes uz šiem jautājumiem sarunā meklē Latvijas Radio valdes priekšsēdētāja Una Klapkalne, Latvijas Radio 5 - pieci.lv rīta raidījuma vadītājs Toms Grēviņš, jauno mediju un digitāla mārketinga speciālists Artūrs Mednis. Sarunu vada radio NABA raidījuma #DigitālāsBrokastis vadītājs un digitālo tehnoloģiju eksperts Artis Ozoliņš.

Kā iepriekš jau vēstīts, Latvijas Radio sarunu festivālā "Lampa" uz īpaša pirātu kuģa Cēsu pils parka dīķī 28. un 29. jūnijā piedāvā 11 drosmīgas sarunas.

Visas diskusijas no Latvijas Radio kuģa tiešraidē un ierakstā piedāvā sabiedrisko mediju portāls LSM.lv. Tās skatāmas Latvijas Radio "Facebook" kontos, kā arī lielākā daļa dzirdamas radio NABA ēterā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti