Āgenskalna tirgū būs pieejams grāmatu maiņas punkts «Dod tālāk»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Āgenskalna tirgū 24. novembrī notiks labdarības pasākums “Dod tālāk”. Pasākumā ar grāmatu maiņas punktu piedalīsies arī Rīgas Centrālā bibliotēka. Grāmatu maiņas punkts strādās no 10.00 rītā līdz plkst. 15.00 pēcpusdienā.

Maiņas punkta piedāvājumā būs daiļliteratūra, dažādu nozaru literatūra un bērnu grāmatas latviešu un citās valodās. Grāmatu maiņas punkta misija ir iespēja bez maksas apmainīties ar grāmatām.

Māra Grigorevska par grāmatu maiņas punktu Āgenskalna tirgū
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

"Šis grāmatu maiņas punkts Āgenskalna tirgū darbosies no 10.00 līdz 15.00. Rūpīgi tika atlasītas grāmatas, kas interesē plašu lasītāju loku, tur būs gan daiļliteratūra, gan nozaru literatūra, gan bērnu grāmatas. Būs grāmatas latviešu, krievu un angļu valodā, bet jāatceras, ka grāmatas maiņas punkts nav makulatūras savākšanas punkts, grāmatu uzpirkšanas punkts," stāsta Rīgas Centrālās bibliotēkas Bibliotēku dienesta galvenā bibliotekāre Māra Grigorevska. "Jūs atnesat grāmatu, mums ir savi noteikumi – jums jānes grāmatas, kādas citi ar prieku varētu iemainīt un nest mājās pie sevis. Grāmatu maiņas punkta noteikumi ir, ka maiņas attiecība ir 1:1. Tātad ir iespēja mainīt grāmatas dažādās valodās un dažādās nozarēs."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti