Top seriāls jauniešiem «Nezināms numurs»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latvijas Televīzijas eksperimentālā satura jauniešu platforma ''16+'' rudenī skatītājiem piedāvās jaunu seriālu “Nezināms numurs”. Tā galvenais varonis ir talantīgs puisis, 12. klases skolnieks, caur kura pieaugšanas stāstu atklāsies ne tikai jauniešu savstarpējās attiecības, bet arī atzinības ietekme uz indivīda izaugsmi.

Kādā privātmājā Garkalnes novadā top viena no epizodēm Latvijas Televīzijas jauniešu platformas ''16+'' jaunajam seriālam “Nezināms numurs”. Tā galvenais varonis ir konservatīvā ģimenē audzis jauns puisis Arturs, kuru interesē ielu māksla.

Aktieris Rūdis Bīviņš par savu lomu stāsta: “Arturs ar īso “u”, kurš visu laiku ir iepriekš neievērots. Tad kaut kādu sakritību dēļ viņš sāk palikt ievērots un viņš dzenas pēc atzinības, ko viņš iepriekš vispār nav guvis.”

Seriālu uzņem producentu apvienība “Creators 22”, kas pirms gada uzvarēja Latvijas Televīzijas rīkotajā jauniešu seriālu ideju konkursā. Seriāla “Nezināms numurs” autoriem šķiet būtiski izcelt domu, ka katrai rīcībai ir sekas.

Režisors Niklāvs Vētra atzīmē: “Mēs paši esam vai nu vēl saucam sevi par jauniešiem vai nesen esam iznākuši no tā epicentra, kas ir mūsu mērķauditorija. Daudz no scenārija ir tieši no mūsu dzīves vai mūsu draugu dzīvēm.”

“Ļoti daudzas tēmas, par kurām runājam, ir aktuālas, un esam tajā vecumā, kad varam uz šiem astoņpadsmitgadniekiem atskatīties ar mazliet jau tādu pagātnes skatienu. Tās izvēles un tās kļūdas jau visiem ir diezgan līdzīgas bijušas,” spriež režisors inscenētājs Henrijs Geidāns.

Savukārt producents Mārtiņš Goldbergs uzsver: “Projekts ir gana sarežģīts, jo mums ir 20 maiņas, kas mums ir jānostrādā vasaras karstumā un jāiekļaujas gan budžetos, gan dažādās niansēs. Šis ir mūsu pirmais lielais projekts, tieši šāda veida, un mums visiem tā ir laba mācība un labs izaicinājums viņu paveikt.”

Seriālam “Nezināms numurs” būs astoņas 20 minūšu sērijas, un pie interneta platformas ''16+''  skatītājiem tas nonāks oktobra sākumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti